SUPERMARKEDER
HOTEL & RESTAURATION
KIOSKER
ØVRIGE

Supermarkeder

PVN Køleteknik A/S rådgiver, dimensionerer, installerer og servicerer energirigtige køle-/frysemøbler til detailhandlen. Vi har stor ekspertise i mejeritorve, shop-in-shops-miljøer, walk-in rooms, grønttorve etc.

Vi er leveringsdygtige i både plug-in møbler, der er lige til at stikke i stik-kontakten og specialdimensionerede køle-/frysemiljøer, der skal tilpasses butikkens rummål.

Hver enkelt installation er naturligvis med tilpassede kraft- og styretavler med fx temperaturalarm, fjernovervågning etc. Neden for ses et udvalg af de køle-/frysemøbler, som vi forhandler. Kontakt os gerne for yderligere information.

Køle-/frostgondol KM/FM 200

Dobbelt køle-/frostgondol med stort rumindhold. CFC- og HCFC-frit. Indbygget termostat og alarmfunktion.

 

Mere information


Delikatesse KR 113/130

Delikatesse til selvbetjening. Refleksionslys i baldakin. CFC- og HCFC-frit. Indbygget termostat og alarmfunktion

Mere information


Kølereol KR 103/130-150

Kølereol med hylder i 1, 2 eller 3 plan. Refleksionsbelysning i baldakin. CFC- og HCFC-frit. Indbygget termostat og alarmfunktion.

Mere information


Kølereol KR 103/113

Kølereol med hylder i 4 eller 5 plan. Glas- eller spejlgavle. Dobbelt refleksionsbelysning i baldakin. CFC- og HCFC-frit. Indbygget termostat og alarmfunktion.

                                 Mere information


Kølereol IDP/IDN

Impuls Kølereol. Findes i to modeller: IDP som kun kan køre køl og IDN som er omkobbelbar mellem køl og frost. Fås med hjul. HFC- og HCFC-frit.

Mere information


Delikatessedisk EM 118/134

Delikatessedisk med 45° og 90° hjør-nemoduler. Varmesektion til lune deli-katesser. Fri kombination af moduler. CFC- og HCFC-frit. Indbygget termo-stat og alarmfunktion.

                                 Mere information


Grøntreol GK113

Grøntreol med markant spejleffekt og skråtstillet bund og hylder. CFC- og HCFC-frit. Dobbelt refleksions-belysning i baldakin. Indbygget termostat og alarmfunktion.

                                 Mere information


Flaskekøleskb SCU1375

Flaskekøleskab med 5 hylder. Indven-dig ventilator og indvendig horisontal belysning. Vendbar dør, der efter øn-ske også fås som selvlukkende. Fås også med baldakin øverst.

                                 Mere information


Anthony Glasdøre

Lavenergi glasdøre og tilhørende hyldesystem. Fås både til køl og frost med 2- eller 3-lags varmereflekteren-de hærdet glas. Elektroniske spoler med reduceret elfobrug og varmeafgi-velse.                       Mere information

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så kontakt os for ovenstående er kun et udsnit af vores store udvalg.

Til toppen af siden