KLIMAANLÆG
VANDKØLING / PROCESKØLING
VENTILATIONSKØLING
KØLE- / FROSTRUM
FRIKØLING
SERVER- OG TEKNIKRUMKØLING
VARMEPUMPER
VARMEGENVINDING

Godt indeklima er sund fornuft
Alle ved at trivsel på arbejdspladsen betyder positive og glade medarbej-dere, der tillige er mere effektive. Indeklimaet spiller en stor rolle for trivsel på arbejdspladsen. Er der 30 grader varmt på kontoret om som-meren? Og kun 18 grader om vinteren? Så har det naturligvis afgørende betydning for komforten – og medarbejdernes trivsel. Et klimaanlæg er en god investering, for så bestemmer I selv temperaturen på kontoret.

Et klimaanlæg består af minimum en indedel og en udedel, og der er mulighed for at koble flere indele på en enkelt udedel. Indedelen fås enten som væg-, loft- eller gulvmodel, og udedelen kan enten hænge på væggen eller stå på jorden eller taget.

Nedenstående modeller er blot et udsnit af udvalget af klimaanlæg. Mulighederne er mange, så kontakt os og få en snak om dit kommende klimaanlæg. Du kan også læse mere i vores referenceliste om nogle af vores klimaanlæginstallationer.

Daikin FTKS

Vægmodel: Stilfuld og elegant i praktisk størrelse. Nem at instal-lere. Der medfølger trådløs fjern-betjening.

Mere information


Daikin FHQ

Loftmodel: Støjsvag. Sikrer ensartet luftstrøm og temperaturfordeling. Som standard medfølger fortrådet fjern-betjening men kan bestilles med trådløs fjernbetjening.

Mere information


Daikin FFQ

Loftkassettemodel: Støjsvag. Mulig-hed for udblæsning i 4 retninger. Kan afblændes til 2. Som standard med-følger fortrådet fjernbetjening men

kan bestilles med trådløs fjern-betjening.                Mere information


Daikin FLKS

Flexmodel: Findes i 3 variationer: Gulvmodel, vægmodel eller loftmodel. Der medfølger trådløs fjernbetjening.

 

Mere information


Daikin FUYP

Multisystem: Optimal indeklimakom-fort og energioptimering. Der er mulighed for tilkobling af op til 5 indedele på samme udedel.

Mere information


Daikin FXSQ

VRV-model: Optimal udnyttelse af energien ved frekvensstyrede kom-pressorer og elektroniske ventiler i indedelene.

Mere information