KLIMAANLÆG
VANDKØLING / PROCESKØLING
VENTILATIONSKØLING
KØLE- / FROSTRUM
FRIKØLING
SERVER- OG TEKNIKRUMKØLING
VARMEPUMPER
VARMEGENVINDING

Køle-/frostrum
Står du for at skulle opbygge et helt nyt køle-/fryserum – eller skal det gamle udskiftes med et mere energirigtigt eller større rum, så kom til os – og lad os rådgive dig, så du får den rigtige løsning.

PVN Køleteknik A/S rådgiver, dimensioner, installerer og servicerer gerne dit køle-/frostrum – uanset størrelse og krav om temperatur. Det betyder, at vi er leveringsdygtige i rum til ethvert køle- og frysebehov.

Vi opbygger rummene af CFC-fri moduler med høj isoleringsværdi. Modulerne er oftest isoleret med enten PUR-skum eller mineraluld og er vægtmæssigt nemme at manøvrere rundt med ved installation.

Misa

Modulopbyggede køle-/frostrum til industri, erhverv og detail til opbeva-ring af fx fødevarer. Høj og energi-besparende isoleringsværdi. Flere forskellige isolationstykkelser efter behov.               Mere information


Roma

Modulopbyggede køle-/frostrum med metaleoverflader med høj og energi-besparende isolationsværdi. Ideel til større køle-/frosthaller. Flere for-skellige isolationstykkelser efter behov.                     Mere information


Trimo

3-lags modulopbyggede køle-/frost-rum. Ideel hvis der stilles ultimative krav om brandsikkerhed og isolation. Flere forskellige isolationstykkelser efter behov.

                        Mere information


Isobar

Køle-/frostrum til industri, erhverv, de-tail til køling af fx fødevarer, pharma-produkter etc. Rummet opbygges af letvægtsmoduler med høj og energi-besparende isoleringsværdi.

Mere information


Cool it

Specielle køle-/frostdøre til fødevare-industrien. Hængsel- og skydedøre med høje hygiejniske standarder. Flere forskellige isolationstykkelser efter behov.

Mere information

ADAP Kool
PVN Køleteknik A/S installerer også ADAP Kool® til overvågning og fjernstyring af køle-/fryserum i levnedsmiddelbranchen, hvor systemet sikrer og beviser, at kravene til opbevaringstemperaturer overholdes.

ADAP Kool

Forbedrer temperaturstyringen, sparer energi og mindsker vedligeholdelses-omkostningerne på køle-/frostrum. Kan kobles sammen med overvåg-ningscentral.

                        Mere information

Kontakt os og få en snak om dit køle-/frostrum. Læs mere i vores referenceliste om nogle af vores installationer af køle-/frostrum.