KLIMAANLÆG
VARMEPUMPER

Varmepumper

Er dit hus opvarmet via el-radiatorer? Eller vil du gerne kunne bruge dit fritidshus om vinteren uden at bruge tusindvis af kroner på opvarmning? Er svarene ’ja’, så vil du opnå stor økonomisk besparelse ved at investere i en varmepumpe. En varmepumpe kan nemlig afgive op til 4 gange så meget energi, som den forbruger.

En varmepumpe leveres som et lille anlæg med en indedel og en udedel. Anlægget produceres ofte med omskifterventil, så anlægget både er klimaanlæg og varmepumpe. Fordelen er, at det er muligt at afkøle lokalet om sommeren og opvarme det om vinteren.

De nyeste og bedste anlæg er i dag inverterstyrede, hvilket betyder, at kompressoren er forsynet med frekvensomformer, så omdrejningshastig-heden kan tilpasses det aktuelle behov. Herved opnås væsentligt bedre virkningsgrader samtidig med, at komforten i lokalet forøges.

For fritidshusejeren, der gerne vil benytte sit fritidshus i vinterhalvåret men ikke ønsker at lukke af for vand, varme, etc., er en varmepumpe en god og billig mulighed for at kunne benytte fritidshuset hele vinteren. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kan du sætte dit hus på standby med en temperatur på fx 10 grader – og med et enkelt tryk igen, kan du aktivere varmepumpen til at varme til den temperatur, du ønsker, når du er til stede. Så simpelt er det!!!

Læs mere om varmepumper her – eller kontakt os, og lad os rådgive dig om din kommende energibesparende varmepumpe.

Varmepumpe - sommerhus - udedel

Varmepumpen monteres nemt på væg - fx carport.  Vægt: 34 kg. Kraftig driftsfunktion kan vælges til at køle eller varme hurtigt.Varmepumpe - sommerhus - indedel

Let og kompakt indedel. Vægt: 7,5 kg.

5 luftstrømshastigheder. Autosving og mikrofilter.                            


Fjernbetjening til varmepumpe

Anlægget styres med trådløs fjern-betjening. Forudindstil fx fast setpunkt til fx 10 grader celcius. Tryk når du forlader huset - og tryk igen for at starte opvarmning til komforttempera-tur.