Kundeudtalelser

Søren Ole Aaby Rasmussen
Project Manager, R&D A/S

Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med PVN.

Det er flinke medarbejdere, der arbejder professionelt med tingene, og som leverer til den aftalte tid.

Vi har erfaret, at når vi laver en aftale med dem, så bliver den også overholdt. De er omstillingsparate og en god medspiller, da de undervejs i projektet har ændret i deres prioriteter for at tilgodese vores ønsker og den overordnede tidsplan.

Der har ikke været noget at sætte en finger på.

Henrik Debel
Driftschef, Brugsforeningen for Middelfart & Omegn

Vi har samarbejdet med PVN Køleteknik i mange år efterhånden, og vi har kun haft gode oplevelser. Vi erfarer hver gang, at de folk, der bliver sendt ud på opgaven, er gode og kompetente medarbejdere, der er omstillingsparate og løsningsorienterede. Firmaet er gode til at imødekomme vores mindste behov, og vi har hver gang fået det, som vi gerne ville have det. Når der opstår problemer, forbliver de optimistiske og får tingene klaret, uanset hvor mange planændringer det kræver.

Jacob Frank
Purchase Manager, ITW GSE ApS

Vi har haft et samarbejde med PVN Køleteknik siden 2016. De forstår altid vores behov og leverer et godt stykke arbejde hver gang. De er dygtige til at koordinere deres projekter, så de med en kort leveringstid imødekommer vores ønsker. Den tætte kontakt og det gode samarbejde er de primære årsager til, at vi bruger dem til at producere vores kølemoduler. Der er altid god service.