Server- og teknikrumkøling

IT-udstyr er i dag en vital del af en virksomhed. IT-nedbrud kan lamme en hel arbejdsdag – og det er kostbart. Temperaturen i et serverrum er afgørende for udstyrets ve og vel. Høje temperaturer eller store temperatursvingninger slider på materiellet og gør det med tiden ustabilt.

Mange medarbejdere er tilbøjelige til at åbne for et vindue, hvis der bliver for varmt i fx serverrummet. Løsningen hjælper måske en smule på temperaturen i rummet, men til gengæld øges luftfugtigheden, hvilket også er ’usundt’ for det tekniske materiel. I disse lokaler, hvor servere og andet teknisk udstyr er placeret, er det ideelt at kunne styre temperaturen. Hertil kommer, at der i klimaanlægget til server- og teknikrum er et filter, der renser luften for urene partikler.

PVN Køleteknik A/S har stor ekspertise i installation af køleanlæg til server-rum og lokaler med andet teknisk udstyr. Kontakt os og få en snak om, hvordan din virksomheds tekniske materiel skånes med bedre temperatur-styring og luftfugtighed.

Læs mere i vores referenceliste om nogle af vores installationer af køling af server- og teknikrum.