Service

Vi er her altid…for vi har 24 timers vagtordning 365 dage om året. Det betyder, at vi kan besvare dit opkald døgnet rundt, året rundt – i hele Danmark.

Alle vores serviceansatte har stor erfaring med fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse inden for mange typer køleanlæg. Derfor yder vi effektiv og korrekt service – og det er i den sidste ende billigere at få arbejdet udført af professionelle mennesker med et bredt erfaringsgrundlag.

Det er en tillidssag at vælge et servicefirma til virksomhedens tekniske køleinstallationer. Mange ting skal gå op i en højere enhed: pris, kvalitet, stabilitet, fleksibilitet, ansvarlighed – for bare at nævne nogle.

Hos PVN Køleteknik A/S får du altid seriøs rådgivning og professionelt arbejde – til det aftalte tidspunkt og den aftalte pris.

Serviceaftale
Når du tegner en serviceaftale med PVN Køleteknik A/S, binder du dig ikke til mere, end du ønsker. En serviceaftale omfatter eftersyn af køle-/fryse- og klimaanlæg. Eftersyn på anlæg, der er omfattet af Arbejdstilsynets bekendtgørelse, udføres i henhold til det lovpligtige eftersyn. Vi udarbejder naturligvis aftalen, så den passer til jeres ønske om fx antal eftersyn pr. anlæg, bestemte tidsintervaller, tilladelse for udførelse af ekstra arbejde etc.

Kontakt os hvis du ønsker at tegne en serviceaftale med os.

Skal du bruge hjælp med et projekt?

Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud